Meisje. Vermist. Gevonden.

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Meisje. Vermist. Gevonden. van Stefanie Sybens. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sienna’s wereld stort in als haar beste vriendin Annie na een avondje uit vermist raakt. Een week later wordt haar levenloze lichaam teruggevonden na een helse zoektocht die het land in de ban houdt. Het verwoestende verlies verandert alles voor Sienna. Zij moet voortaan verder zonder haar beste vriendin in een wereld die volledig veranderd is

Wanneer het ondenkbare gebeurt … Sienna’s wereld stort in als haar beste vriendin Annie na een avondje uit vermist raakt. Een week later wordt haar levenloze lichaam teruggevonden na een helse zoektocht die het land in de ban houdt. Het verwoestende verlies verandert alles voor Sienna. Zij moet voortaan verder zonder haar in een wereld die volledig veranderd is. Meisje.Vermist.Gevonden. is het tweede boek van auteur Stefanie Sybens en gaat over het verwerken van ondragelijk verlies na een periode van intense onzekerheid.

Over de auteur
Stefanie Sybens is een Vlaamse schrijver die momenteel het geweldige Londen als haar thuisbasis heeft. Stefanie is een YA schrijfster met veel belangstelling voor mental health en LGBTQ+. Ze schreef al eerder boeken als zelfpubber maar maakt in 2022 haar debuut bij Hamley Books.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Een deel van de opbrengst van Meisje. Vermist. Gevonden. gaat naar een goed doel. Welk goed doel is dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Meisje. Vermist. Gevonden’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)