Last resort

Titel: Last Resort
Auteur: K. Bromberg
Serie: S.I.N.  #1
Genre: Thriller
Uitgeverij: Blossom Books
Publicatiedatum: april 2024
Aantal bladzijdes: 263 (E-Pub)
Resensie: Manon

Auteur
New York Times-bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die een heel sexy mix zijn van liefde, emotie, lust en herkenning. Ze schrijft over sterke heldinnen en beschadigde helden, die we graag haten maar voor wie we toch vallen. Haar eerste boek publiceerde Kristy in 2013, sindsdien zijn er meer dan anderhalf miljoen exemplaren van haar boeken verkocht in zestien verschillende landen. Voor meer informatie over Kristy, neem een kijkje op haar website:  https://kbromberg.com

Achterflap/Samenvatting
Wat kan er allemaal misgaan als je gedwongen samen moet werken – en wonen – met de man die je niet kunt weerstaan? Het was niet de bedoeling dat ik hem ooit nog zou zien. De man in het perfecte maatpak van wie de rijkdom, opstandigheid en sexappeal afdropen. Een nacht. Geen verplichtingen. Geen namen. Geweldige seks.

Ik ben nog steeds aan het bijkomen van gisteravond als ik het kantoor van mijn nieuwe opdrachtgever binnenloop. Op zijn gezicht staat dezelfde gevaarlijke grijns waarmee hij me gisteren inpalmde.

Callahan Sharpe, erfgenaam van het Sharpe-miljardenvermogen, is vastberaden om nog één project af te ronden als eerbetoon aan zijn overleden vader, voordat hij het familiebedrijf voorgoed achter zich laat. Callahan vindt het geen probleem om de gedragscode van zijn bedrijf te negeren voor wat plezier samen, maar ik wel. Er staat te veel op het spel; ik kies voor mijn toekomst en niet voor een fling met een man als Callahan. Dat moet ik kunnen volhouden, toch?

Mijn mening
We ontmoeten Sutton met haar baas Roz als ze in de lobby zitten van een wolkenkrabber in Manhattan. Sutton heeft een turbulente 24 uur achter de rug; haar baas die haar kiest om een project te leiden, haar aanvaring met haar beste vriendin, haar plotseling breuk met Clint en niet geheel onbelangrijk haar stomende onenightstand met een man waarvan ze de naam niet weet…nog niet.

Tot ze de vergaderzaal inlopen waar Sutton de drie broers Sharpe gaat ontmoeten voor hun project die zij gaat leiden. Wat ze nog niet weet, is dat deze broers een drieling zijn en adembenemend knap. Sutton ziet de drie broers en kan alleen maar denken, wie van de drie heb ik gisteravond ontmoet in een bar en wie heeft mij de geweldigste nacht van mijn leven bezorgd?

De waanzin begint. Onze monden. Ze branden en proeven en bijten alsof we geen genoeg van elkaar kunnen krijgen.

Wat een lekker boek om te lezen, af en toe wat rodere koontjes op mijn wangen ;-), K. Bromberg weet het goed te verwoorden. Haar schrijfstijl is lekker vlot, grappig, maar op gepaste momenten is er absoluut meer diepgang en leef je mee met de twee hoofdpersonen van het verhaal. Het wordt verteld vanuit Sutton en Callahan, dan merk je wel dat ze allebei een klein rugzakje hebben wat betreft relaties. Ook de andere twee Sharpe-broers hebben hun eigen boek, het verhaal van Ledger is al verschenen en dat van Fordham verschijnt binnenkort. Wil je je e-reader nog vullen met een paar boeken voor bij het zwembad of op het strand, dan raad ik deze absoluut aan. En voor wat afkoeling neem je af en toe een plons in het water.

Het is makkelijker om te willen en te wensen dan me zorgen maken te maken en me vragen te stellen.

Spanning: 3
Plot: 4
Leesplezier: 4
Schrijfstijl: 4
Originaliteit: 4
Psychologie: 4

4 sterren voor Last Resort

Manon

Recensie-exemplaar ontvangen van Blush Books, waarvoor onze hartelijke dank!

Waardering: 4 uit 5.

Leave a Reply

  • (not be published)