Opgesloten

Onlangs verscheen bij uitgeverij Kluitman de Young Adult Opgesloten van Gillian King. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is vier jaar geleden dat Nora’s tweelingzus spoorloos verdween. Net als elk jaar gaat Nora naar de plek in het bos waar Emma’s fiets werd aangetroffen. Maar dit jaar is ze niet alleen. In de verte staat een man naar haar te kijken en Nora heeft er direct een slecht gevoel bij. De volgende dag ontvangt ze een briefje. De man weet wat er met haar zus gebeurd is en vraagt Nora om hem te ontmoeten. Maar is het wel verstandig om met hem af te spreken? Wat als haar hetzelfde lot als haar zus te wachten staat?

Over de auteur
Gillian King woont samen met haar man en twee kinderen in het gezellige Den Haag. Ze wordt vrolijk als de zon schijnt, is stiekem toch wel een klein beetje verslaafd aan Facebook (en niet alleen daaraan!) en zou best wat vaker willen uitslapen. Maar ja, als je naast je gezin en een drukke baan ook nog boeken wilt schrijven, zit dát er meestal niet in. Ze debuteerde bij Zomer & Keuning met ‘Geloof me maar’ en schreef daarnaast ‘O, o, Olivia’, ‘Zwart-wit’, ‘Zestig dagen’, ‘Alles of niets’. In 2019 kwam ze terug na een vijfjarige schrijfstop met de feelgoodroman ‘Ik mis je’.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Opgesloten.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Emma niet thuis gekomen na een training met haar zus, wat voor training was dat?
  • 2. Wat heeft Gillian King gestudeerd?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Opgesloten’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)