De nachtfluisteraars

Onlangs verscheen bij uitgeverij Volt de thriller De nachtfluisteraars van Caroline Mitchell. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 ePubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Het begint met gefluister… Het eindigt met de dood.

Vrees het kloppen op je deur
als je ’s nachts ligt te dromen.
Want zodra je opendoet
is aan de dood niet te ontkomen.

Het is al laat wanneer er bij Rosemary Simmons op de deur wordt geklopt. Als ze opendoet staan er twee kinderen voor haar, helemaal alleen. Het is slecht weer, dus ze vraagt ze binnen zodat ze kan uitzoeken waar ze vandaan komen en hulp kan inschakelen. Een fatale beslissing.

De werkdag van rechercheur Sarah Noble zit er bijna op. Ze moet alleen nog even langs de oude Rosemary Simmons omdat een vriendin van haar zich zorgen maakt; ze heeft een verontrustend telefoontje van haar gehad en kan haar nu niet meer bereiken. In het huis treft Sarah een bloedbad aan: de oude dame en haar inwonende zoon zijn dood en hun ogen zijn uitgestoken. Wat is hier gebeurd? En wat heeft dit te maken met de angstaanjagende geruchten over fluisterende, hologige kinderen die in Slayton schijnen rond te dwalen?

De nachtfluisteraars is deel 2 in de huiveringwekkende Slayton-serie van bestsellerauteur Caroline Mitchell, voor de lezers van C.J. Tudor en Stephen King. Deel 1, Het Middernachtspel, verscheen in februari 2023.

Over de auteur
Caroline Mitchell is een voormalig rechercheur en #1 bestsellerauteur. Haar boeken verschijnen in twaalf talen, werden voor meerdere prijzen genomineerd en gingen al meer dan 1,3 miljoen keer over de toonbank.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De nachtfluisteraars.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Op welke datum begint het verhaal?
  • 2. Wie van ons team is het eerste deel aan het lezen? (Tip: check hier onze site)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 24 juni 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De nachtfluisteraars.’
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)