De winnaar

Op 25 juni verscheen bij uitgeverij LS Amsterdam de thriller De winnaar van Teddy Wayne. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal

Game, set… murder. Een zomerbaantje als tennisleraar bij de elite loopt desastreus uit de hand.

De winnaar is een heerlijke psychologische thriller van bestsellerauteur Teddy Wayne. De filmrechten werden voor verschijnen al verkocht aan Sony, met Tom Holland (Spider-Man) in de hoofdrol. Rechtenstudent Conor O’Toole heeft nog nooit zoveel luxe gezien als in Cutters Neck, een omheinde woonwijk vlak bij Cape Cod. Conor mag er de hele zomer gratis verblijven in ruil voor het geven van tennislessen aan de rijke bewoners. Jackpot! En ook nog heerlijk ver weg van het krappe appartement in Yonkers waar hij met zijn diabetische moeder woont. Maar in dit paradijs aan zee is het moeilijk om nieuwe klanten te vinden, en Conor moet toch echt zijn rekeningen betalen. Dus als een divorcé hem het dubbele tarief aanbiedt, kan hij bijna niet weigeren. Maar de vrouw wil ook naast de baan gebruikmaken van zijn diensten, en het duurt niet lang of Conor raakt verstrikt in een erotische affaire. De situatie wordt nog complexer wanneer Conor tegelijkertijd verliefd wordt op een leuk en uitgesproken meisje dat hij op het strand heeft ontmoet. Op de een of andere manier lijkt hij het dubbele liefdesleven in stand te kunnen houden. Maar dan maakt Conor een laatste, onherstelbare fout…

Over de auteur

Teddy Wayne won eerder de Whiting Award. Hij schrijft onder meer voor The New Yorker en McSweeney’s. De winnaar is zijn internationale doorbraak.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De winnaar.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke tekst staat er op het bord op de veranda? (Tip, lees het eerste hoofdstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De winnaar’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)