Op 10 januari verschijnt de nieuwe thriller van Ilaria Tuti, De slapende nimf.
Namens Xander Uitgevers mogen wij twee paperbacks en een epub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Hoofdinspecteur Teresa Battaglia vecht tegen haar alsmaar erger wordende Alzheimer en zou eigenlijk moeten stoppen met werken. Maar dan wordt er een zeer raadselachtig schilderij gevonden, ‘De slapende nimf’. De maker is een oude man die sinds de Tweede Wereldoorlog compleet geïsoleerd en in stilte zijn leven leidt.
Na onderzoek blijkt dat het bloed op het doek geen inkt is, maar het bloed van een mensenhart. Als vervolgens een lijk wordt gevonden waar het hart van uitgerukt is, begint de zaak bezit van Teresa en haar zakenpartner Massimo Marini te nemen en is er geen weg meer terug. De valleien van de Alpen verbergen grootse geheimen, maar er is altijd iemand in de schaduw die er alles aan doet die verborgen te houden…

Over de auteur

Ilaria Tuti woont in Friuli, in het uiterste noordoosten van Italië. Kind 39 is haar debuut roman en het eerste boek in de Teresa Battaglia-trilogie. Het werd een top 10-hit en de publicatie was het grootste debuut van 2018 in Italië.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoeveel sterren geeft Danielle Kind 39 in haar recensie?

Stuur je antwoord voor 16 januari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nimf’. Geef duidelijk aan of je een epub of paperback wil, of dat je geen voorkeur hebt! Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)