Ik zie je overal – Lisa Gardner (4 juli)

De zaak was destijds al sensationeel. Kaylee Pierson bekende direct. Ze noemde zichzelf de Dood, het publiek noemde haar de Duivel. Ondanks haar getraumatiseerde jeugd had niemand sympathie voor de vrouw die achttien mannen gewetenloos om het leven had gebracht. Over 21 dagen wacht haar de doodstraf, maar nu heeft ze eindelijk een aanwijzing gekregen over haar zus, die meer dan tien jaar geleden verdween. Kaylee roept de hulp in van Frankie Elkin, en vraagt haar undercover te gaan op een afgelegen eiland bij Hawaï om uit te vinden wat er toen is gebeurd.
Niemand mag weten naar wie Frankie op zoek is, en iedereen heeft wat te verbergen. Als het misgaat, kan niemand haar helpen…

Het Franse geheim – Karen Swan (11 juli)

In Het Franse geheim van bestsellerauteur Karen Swan wordt midden in Parijs een verlaten appartement ontdekt, vol kunst van onschatbare waarde. Het is alsof de tijd heeft stilgestaan in de ruimte, en de jonge kunsthandelaar Flora wordt gebeld om deze unieke vondst te inventariseren. Terwijl ze diep in de geschiedenis duikt om dit mysterie te ontrafelen, moet ze ook dealen met de familie van de waarschijnlijke erfgenamen. De norse Xavier lijkt vastbesloten om haar buiten de familiezaken te houden… Wat houdt hij voor haar verborgen?

Levenslang – A.K. Turner (5 juli)

Cassie heeft al van jongs af aan een vreemde affiniteit met de dood. Toen ze vier jaar oud was, kwamen haar ouders om bij een auto-ongeluk. Tenminste, dat is wat haar altijd is verteld door haar grootmoeder… Maar dat blijkt een leugen: Cassies vader leeft nog. Hij werd veroordeeld voor de moord op haar moeder en bracht jaren achter de tralies door.

Nu is hij vrij – en hij is op zoek naar haar. Hij zweert dat hij het niet heeft gedaan. Cassie wil hem geloven. Om de waarheid te achterhalen moet ze zelf gaan onderzoeken wat er die fatale dag zo lang geleden gebeurde. Ze roept ook de hulp in van brigadier Phyllida Flyte en ontdekt dat er meer speelde dan op het eerste oog leek…

De messentrekker – Clive Cussler (11 juli)

1911. Isaac Bell van het Van Dorn Detective Agency wordt ingehuurd om een vrouw op te sporen die van huis is weggelopen om actrice te worden. Maar tot zijn grote schrik vindt hij haar vermoorde lichaam. Al snel ontdekt Bell dat de vrouw niet het enige slachtoffer was: jonge, blonde vrouwen worden vermoord in heel Amerika. En het patroon gaat verder dan de fysieke gelijkenis van de slachtoffers: verontrustende overeenkomsten tussen de moorden bezorgen zelfs Bell rillingen. Als zijn angsten kloppen, is hij op zoek naar het grootste monster van zijn tijd.

Het perfecte stel – Ruth Ware (10 juli)

Vijf aantrekkelijke stellen. Een dodelijk spel. Wie zal levend ontsnappen? Lyla zit vast in een sleur. Haar PhD-onderzoek gaat geen kant op, haar contract wordt vast niet verlengd, en het gaat niet lekker tussen haar en haar vriend Nico. Dus wanneer ze de kans krijgt om met Nico mee te doen aan het nieuwe reality tv-programma Het perfecte stel, twijfelt ze geen moment. Het koppel reist af naar een tropisch paradijs midden in de Indische Oceaan. Hier zullen ze de strijd aangaan met vier andere stellen om zo een grote geldprijs te winnen. Maar vlak na hun aankomst gaat alles fout. Een woeste storm maakt het eiland onbegaanbaar en het contact met de crew van het programma wordt verbroken. De vijf koppels zullen moeten samenwerken om te overleven, maar al snel verandert de wedstrijd in een spel op leven en dood…

De stem uit het bos – Liz Moore (4 juli)

Wanneer Barbara van Laar op een ochtend in augustus 1975 niet in haar zomerkamp-bed blijkt te liggen, begint direct een grootschalige, paniekerige zoekactie. De vermissing van een kind is een drama, maar nu gaat het ook nog eens om de dochter van de oprichters van het kamp, de steenrijke familie Van Laar. Deze dynastie bezit het kamp, het riante buitenhuis en een deel van het Adirondack-natuurpark, in het noorden van de staat New York. En het is niet de eerste keer dat er een kind van de familie Van Laar is verdwenen: zestien jaar geleden verdween haar broer – hij is nooit teruggevonden. Geleidelijk worden niet alleen de vele geheimen van de familie Van Laar ontrafeld, maar ook de geheimen van de gemeenschap die voor de familie werkt.

De hel – Carmen Mola (11 juli)

Te midden van een bloederige opstand treffen danseres Leonor en revolutionair Mauro elkaar, en raken betrokken bij een moord. Op de vlucht voor represailles wordt Leonor gedwongen naar Havana te vluchten. Daar aangekomen kan ze onmogelijk wegkijken van de uitwassen van een nog steeds springlevende slavernij. Dag in dag uit, en op enorme schaal, vinden hier onvoorstelbare gruwelijkheden plaats.

Onverwacht lopen Leonor en Mauro elkaar in deze hel op aarde weer tegen het lijf. En ontdekken ze een samenzwering tegen de witte plantagehouders, met als middelpunt een uiterst bloederig voorouderlijk ritueel…

Niet meer terug – Jo Spain (16 juli)

Luke werd door zijn vrouw Rose verrast met een verlate huwelijksreis in een Caribisch paradijs. Maar nu ze hun koffers pakken om weer naar huis te gaan, biecht Rose hem op dat zij op de dag dat ze Londen verlieten, thuis belaagd werd door een agressieve man uit haar verleden. Uit zelfverdediging heeft ze hem gedood en nu ligt er dus een lijk in hun appartement. Luke weet maar één persoon die hen kan helpen: Mickey. Zij kan degene zijn die ervoor moet zorgen dat Rose nooit meer hoeft te vluchten. Maar sommige leugens zijn te groot om voor te blijven…

De jongen die niet sliep – Chris Delaet (17 juli)

Wanneer de jonge Abby Meeussen het ontbijt in een pittoreske Antwerpse B&B niet overleeft, bijt het toegewijde team Moordzaken zich vast in de zaak. De druk om de dader te vinden wordt stevig opgevoerd als er een nieuw slachtoffer valt en een teamlid verdwijnt.

Een mysterieuze foto leidt commissaris Jessie De Roover naar het charmante Bari, waar ze diep in het duistere verleden van een Italiaans gezin duikt. Zal deze ontdekking haar helpen om de dader te vinden of wordt ze te veel afgeleid door de gebeurtenissen rond haar familie in Mol?

Met elke stap die ze zet, raakt ze verder verstrikt in een web van intriges en gevaar, waarbij haar nichtje Poppy de dans niet lijkt te ontspringen.

Voor ik je laat gaan – Kennedy Ryan (16 juli)

Yasmen en Josiah zijn zielsverwanten. Ze hebben de once in a lifetime-liefde waar je van droomt: een tijd vol passie, hard werken, grote dromen en veel liefde, ook voor hun twee kinderen. Maar dan treft het noodlot hun familie en het leven waar ze van droomden lijkt onherstelbaar gebroken. Yasmen raakt in een depressie, Josiah stort zich op het runnen van het restaurant en langzaamaan raken ze elkaar kwijt. Tot Yasmen het niet meer aankan en een scheiding aanvraagt. Twee jaar later hebben ze een nieuw ritme gevonden in het co-ouderschap van hun twee kinderen en het runnen van hun succesvolle restaurant. Ook beginnen ze allebei voorzichtig met daten. Maar als magneten blijven Yasmen en Josiah naar elkaar toe bewegen, en beginnen ze zich af te vragen of ze elkaar écht kunnen laten gaan…

De Italiaanse vakantie – Catherine Mangan (10 juli)

Katie, die als junior schrijver bij een reismagazine werkt, krijgt eindelijk de kans zich te bewijzen. Meestal krijgt ze de rotklusjes, maar nu mag zij in plaats van haar baas een reportage maken over het Italiaanse eilandje Ponza. Samen met haar beste vriendin Farrah stapt ze op het vliegtuig voor het mooiste zomertripje ooit.

Maar dat pakt anders uit. Farrah krijgt op Ponza een ongeluk en belandt in het ziekenhuis. Omdat Katie haar niet alleen wil laten en dus langer blijft dan de bedoeling was, krijgt ze zowel de woede van haar baas als van haar vriendje over zich heen; die laatste vindt dat ze thuis, bij hém, hoort te zijn. Gelukkig zijn daar nog het prachtige eiland én de intrigerende chef-kok Nico, en Katie dreigt op allebei verliefd te worden. Wat nu?

Leave a Reply

  • (not be published)