Niet specifiek mijn favoriete boekhandel, maar toch zeker een prachtige locatie voor een boekhandel: boekhandel Dominicanen in Maastricht.

In de voormalige kerk is op zeer fraaie wijze een ruim aanbod aan boeken te vinden. Alhoewel het aanbod mij toch iets tegenviel ten opzichte van de afmetingen van het gebouw, bleek er na wat zoeken toch aardig wat op thrillergebied te vinden. De etage met cd’s vond ik wat onverwachts en de bovenste verdieping was niet aan mij besteed, maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Ook is er ruimte genoeg om met een kopje koffie en een gebakje te genieten van de prachtige plafondschilderingen. Of om een boek te lezen natuurlijk, of een workshop te geven, of samen wat te kletsen.

Wat is jouw favoriete boekhandel?

 

Alexander Roessen

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)