De maand november is alweer voorbij gevlogen. De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur, een drukke en gezellige maand voor de meeste mensen. Maar een nieuwe maand betekent ook een nieuwe auteur van de maand! De auteur van de maand december is niemand minder dan Jet van Vuuren! Op 24 november verscheen haar nieuwste thriller Misstap; het leek ons een uitgelezen kans om Jet een maandje in de spotlights te zetten.

Wat wij dan allemaal gaan doen deze maand? Nou, dat is best veel eigenlijk. We gaan onder andere voorgaande boeken van Jet lezen en recenseren, dus in de maand december zullen er regelmatig recensies online komen. Uiteraard ook een recensie van haar nieuwe boek! Daarnaast hebben we een leuke winactie in de planning en nog veel meer spannende ideeën, maar die houden we nog even geheim! Dus hou vooral de website en de Facebookgroep goed in de gaten!

Jet, veel plezier, dit is jouw maand! Wij hebben er zin in!

Leave a Reply

  • (not be published)