Vandaag hebben wij de volgende winactie voor jullie: Vermoorde onschuld van Jennefer Mellink, beschikbaar gesteld door Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, waarvoor onze hartelijke dank!
Miriam las het boek al en is razend enthousiast! Haar recensie lees je hier.

Waar gaat het boek over:

Vermoorde onschuld is de waanzinnig spannende psychologische YA-thriller van Jennefer Mellink, auteur van Gebroken, Kwaad bloed en Gevarenzone.
Stephan is 18 jaar en zit vast voor de verdenking van moord op zijn vader. Omdat hij een black-out heeft en zich niets meer van zijn vaders dood kan herinneren, probeert hij via hypnotherapie de waarheid te achterhalen. Langzaam maar zeker komen er flarden uit zijn verleden naar boven, die niet alleen Stephan maar ook de lezer verrassen…
Jennefer Mellink schreef met Vermoorde onschuld een YA-thriller die alles in zich heeft: intrigerende personages, een spanning die gestaag wordt opgebouwd, en – zoals we van Jennefer mogen verwachten – een verbluffende ontknoping!

Zo maak je kans op dit boek:
Word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More en geef antwoord op de volgende vraag:

Stephan probeert samen met een hypnotherapeute zijn herinneringen terug te halen. Hoe heet de therapeute die Stephan helpt? (het antwoord is te vinden in de recensie van Miriam).

Stuur je antwoord en je adresgegevens voor 7 juni 2018 in naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel Winactie Vermoorde onschuld.

(klik hier voor info over het privacybeleid)

Succes!!

Leave a Reply

  • (not be published)