Op 13 februari verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Marelle Boersma, Ciao Sicilia
Wij mogen 2 epubs van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt…

Over de auteur

Marelle Boersma (1957) maakt verborgen leed in onze samenleving zichtbaar. Ze schrijft thrillers waarin maatschappelijke thema’s centraal staan. Zo schreef ze over cosmetische chirurgie, de bonuscultuur en illegaal draagmoederschap.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is Marelle naast auteur nog meer?

Stuur je antwoord voor 20 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Marelle’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)