Onlangs verscheen bij uitgeverij Overamstel de nieuwste thriller van Sebastian Fitzek, Stoel 7A. Wij mochten 2 paperbacks van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

Mats Krüger, een ervaren en succesvolle psychiater, moet zijn vliegangst overwinnen als zijn hoogzwangere dochter Nele voor het eerst in jaren weer contact met hem opneemt. Na een cursus tegen vliegangst gaat Mats aan boord van de langeafstandsvlucht Buenos Aires – Berlijn. Al zijn angsten lijken voor niets tot een vreemdeling hem vertelt dat een van Mats’ ex-patiënten zich ook aan boord bevindt. Iemand die hij ooit heeft bevrijd van moordlustige, gewelddadige fantasieën. En nu moet Mats zien te voorkomen dat hij de 600 passagiers en zichzelf niet mee de dood in jaagt…

Over de auteur

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde Rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychologische thrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan in niet minder dan negenentwintig talen.

 

Wat moest je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Met welk boek debuteerde Sebastian Fitzek in 2006?

Het antwoord is:

  • De therapie (Die therapie)

De winnaars zijn:

  • Linda Deslé
  • Petra van der Berg

Gefeliciteerd!

Leave a Reply

  • (not be published)