Aanstaande zaterdag (22 juni) is Thomas Olde Heuvelt aanwezig in
boekhandel en uitgeverij Paard van Troje in Goes.
Thomas zal hier aanwezig zijn van 15.00 uur tot 16.00 uur om zijn boek voor je te signeren, een praatje te maken en op de foto gaan met fans.

In de winkel zijn de boeken van Thomas allemaal te vinden, uiteraard zal zijn nieuwste thriller Echo klaarliggen. Maar ook Hex en de verhalenbundel Om nooit te vergeten liggen in de winkel te wachten om met iemand mee naar huis te mogen!

Komen jullie Thomas een bezoekje brengen en zie ik jullie daar?

Oh, wisten jullie trouwens al dat de eigenaar van Paard van TrojeAnthoni Fierloos op de shortlist staat voor Boekverkoper van het jaar 2019-2020?! Dat wordt zaterdag gelijk even feliciteren natuurlijk!

boekblad.nl

De winnaar wordt op 26 augustus bekendgemaakt en ontvangt dan de Albert Hogeveen Bokaal.

Wij wensen Anthoni veel succes en hopen dat hij deze mooie prijs in augustus in ontvangst mag nemen.

 

O ja, vergeet ik nog bijna te melden dat jullie vooral de website en Facebookpagina in de gaten moeten houden deze maand, want we hebben nog een leuke winactie namens boekhandel en uitgeverij Paard van Troje!

Leave a Reply

  • (not be published)