In mei verscheen het nieuwste boek van Donald Nolet, Hoek.
Namens Uitgeverij Cargo mogen wij 2 paperbacks en een epub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Alexander “Hoek’ Holman leidt een dubbelleven. Hij is een levende legende in de kickbokswereld; als begenadigd trainer heeft hij vele vechters naar de top geleid. Tegelijkertijd is Holman sinds jaar en dag een belangrijke schakel in de criminele organisatie van André Krook, een
van de laatste godfathers van de Amsterdamse onderwereld.

Holman en Krook zijn bloedgabbers, een verbond dat gesmeed werd in een ver verleden. Die hechte vriendschap komt onder druk te staan als een jonge Syrische vluchteling de boksschool binnenloopt. De jongen is het grootste talent dat hij ooit onder zijn hoede heeft gehad, maar de razendsnelle opmars van zijn nieuwe protegé plaatst ook Holman in het felle licht van de schijnwerpers. Het zorgvuldig bewaarde evenwicht tussen zijn twee levens wankelt. En de gevolgen zijn dodelijk.

Over de auteur

Donald Nolet (1975) studeerde Japanse taal en cultuur in Leiden. Sinds zijn afstuderen werkt hij als copywriter in de reclamewereld.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat won Nolet met zijn debuutthriller?

Stuur je antwoord voor 3 augustus 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hoek’. Geef duidelijk aan of je een paperback of epub wil, of dat je geen voorkeur hebt! Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)