Gstaad

Op 17 november verscheen bij Xander Uitgevers de nieuwe thriller van Kiki van Dijk, Gstaad. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Journalist Puck belandt op een persreis naar Zwitserland in het mondaine skioord Gstaad, waar de oude adel en steenrijke Russen zich verzamelen op de prachtige pistes en in chique hotels. Ze verveelt zich stierlijk, totdat de directrice van de elitaire kostschool wordt vermoord. Als Puck voor de krant op onderzoek uitgaat, raakt ze verstrikt in een web van leugens en verraad. Het wordt nog ingewikkelder als haar ex Matz plotseling opduikt. Wat weet hij, en wat wil hij van haar? Om de duistere waarheid te achterhalen, moet Puck haar eigen leven op het spel zetten…

Over de auteur
Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Nu schrijft ze aan haar reeks van eilandthrillers.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Gstaad.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie heeft het meeste invloed gehad op het leven van Kiki van Dijk? (Tip: lees ons interview met Kiki van Dijk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 december 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gstaad’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)