Op 10 april verschijnt bij uitgeverij Droomvallei het prentenboek Dierenoptocht in Londen van Esther van der Ham & Ewald Stuer. Esther maakt deel uit van De Kleurrijke Schrijvers, bestaande uit Jolanda Pikkaart, Esther van der Ham, Titia Schut, Marieke Simons en Marijke Witman. Op 10 april zullen zij via een boekentour hun boeken presenteren. Ga naar www.dekleurrijkeschrijvers.nl voor meer informatie. Bestel voor 8 april bij uitgeverij Droomvallei en ontvang de boeken gesigneerd met extra verrassingen.

Over Dierenoptocht in Londen

Dierenoptocht in Londen

Tijger, Puppy, Kitten en Lieveheersbeestje gaan op vakantie naar Londen.
Helaas gaat het bij de grens al mis.
Ze worden ze opgesloten in het kasteel van Dover.

Lukt het hen om te ontsnappen?
En waarom halen ze de krant?

Over de auteur

Prentenboek voor kleuters en onderbouwleerlingen door Esther van der Ham (auteur en uitgever) en Ewald Stuer (illustrator).

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)