Op 3 juli verschijnt bij Godijn Publishing de roman Nachtmerrie in de polder, het debuut van Lonneke Kossen-Groot.

Nachtmerrie in de polder

Het verhaal

Melissa keert, vanuit het bruisende Amsterdam, terug naar haar geliefde polder . De plek waar ze is opgegroeid en die ze achttien jaar geleden noodgedwongen is ontvlucht. Het verleden heeft ze achter zich gelaten, ze is klaar voor een nieuwe fase in haar leven. Samen met haar gezin betrekt ze een eeuwenoude stolpboerderij en start een pensionstal aan huis. Ze leeft haar meisjesdroom, totdat er van alles misgaat in haar stal. Angst en onzekerheid kruipen onder haar huid. Is het toeval of haalt het verleden haar in?

“Nachtmerrie in de polder” is een meeslepende roman tegen de achtergrond van het fraaie, weidse en tikkeltje ruige landschap van de polder .

Over de ateur

Lonneke Kossen-Groot (1975) woont met haar gezin in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn en is columnist bij de VrijRuiter. Van kinds af aan heeft zij een voorliefde voor paarden, op haar twaalfde krijgt ze haar eigen shetlandpony. Op jonge leeftijd schrijft ze schriften vol met paardenverhalen. Lonneke houdt het dicht bij zichzelf, de polder en de paarden zitten in haar hart. “Nachtmerrie in de polder” is haar debuutroman.

Ga voor nog meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)