De zilveren dame


Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books het jeugdboek van Bram Baptist, De zilveren dame. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (Paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Tom is een boerenjongen van 14 jaar. Als een naburig dorp in vlammen opgaat, besluit hij de boerderij te verlaten om zich aan te sluiten bij koning Godfried. Maar de koning is verdwenen. De verschrikkelijke keizer Safir heeft het koninkrijk veroverd en tiranniseert het Koninkrijk. Samen met een boswachter probeert hij uit te zoeken wat er is gebeurd. Dan doet hij een bijzondere ontdekking in de geheime bibliotheek van de Dillenburg. De zilveren dame blijkt ongeëvenaarde krachten te bezitten. Als dit schaakstuk in handen komt van Safir is alles verloren. Slaagt Tom erin het Koninkrijk te redden?

Over de auteur
Bram Baptist (1982) studeerde geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2017 verscheen zijn debuutroman, De Koningszoon. Naast jeugdromans schrijft hij korte historische verhalen.

Bram woont met zijn gezin in het landelijke Meeden (Groningen NL) en werkt in het voortgezet onderwijs als docent geschiedenis.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe lang werkte Bram aan zijn debuutroman De koningszoon?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De zilveren dame’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)