Parabellum

Onlangs verscheen bij uitgeverij BoekScout de thriller Parabellum van Dominique Berghmans. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Aan de vooravond van een grote fusie staan de zenuwen hooggespannen aan de lerarenopleiding in Heverlee. Wanneer de nieuwe onderdirectrice op gewelddadige wijze om het leven komt, lijkt het erop voor hoofdinspecteur Van Dale en zijn collega’s van de Federale gerechtelijke politie van Leuven dat de dader op de school moet gezocht worden. Maar dan wordt er opnieuw iemand vermoord en neemt de druk op de politie toe. Bestaat er een verband tussen de twee moorden? De klok begint te tikken voor Van Dale en het team van de Leuvense politie…

Over de auteur
Dominique Berghmans (51) woont in Herent en werkt aan het Departement Lerarenopleiding van UCLL in Heverlee als lector Frans. Ze studeerde Romaanse Filologie aan de KU Leuven, is getrouwd en heeft drie kinderen. Met Parabellum maakt ze haar debuut. 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Parabellum?
  • 2. Wat vond onze recensent van Dominique Berghmans schrijfstijl?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 september 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Parabellum’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)