De andere waarheid

Op 16 februari verschijnt bij HarperCollins de thriller De andere waarheid van Mohlin & Nyström. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Alicia Bjelke is door een ongeluk in haar jeugd zo verminkt dat zij haar gezicht liever niet laat zien. Het heeft haar ondernemingszin niet aangetast; ze is het technische genie achter een baanbrekende datingapp, die ze samen met haar zus Stella wil lanceren. Totdat Stella op een dag dood wordt aangetroffen. Ze heeft een steekwond in haar nek en… ook háár gezicht is verminkt. Alicia begrijpt dat zij het volgende slachtoffer kan zijn.

De moord op Stella wordt onderzocht door John Adderley, rechercheur en voormalig FBI-agent, die onder een nieuwe identiteit in Karlstad verblijft. Na een mislukte infiltratie in een drugskartel in de VS moet hij ook in Zweden constant over zijn schouder blijven kijken. Al snel blijkt dat dit moordonderzoek hem een onverwachte kans geeft om af te rekenen met zijn verleden…

Over de auteurs
Peter Mohlin en Peter Nyström groeiden samen op in een klein Zweeds plaatsje. Ze schreven hun eerste verhaal toen ze tien jaar oud waren. Na succesvolle carrières als scenarioschrijvers en regisseurs voor theater en film besloten ze de draad weer op te pakken en samen hun eerste thriller te schrijven.

Lees hier het eerste hoofdstuk van De andere waarheid

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • De andere waarheid is deel twee uit de serie met John Adderley.
    • 1. Wat is de titel van deel 1?
    • 2. Door wie van ons team werd deze gerecenseerd?
    • 3. Hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 15 februari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De andere waarheid’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)