Coup de Foudre

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de feelgood roman Coup de Foudre van Eline De Schepper. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten (ePub of paperback), waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Katie Haver’s leventje is eenvoudig, ze werkt in het theehuis in haar dorp, en is best tevreden over haar relatie met Max. Maar is dat georganiseerde leventje wel genoeg? Er is tenslotte een hele wereld om te ontdekken. Een wereld die haar roept. Met een roekeloos en ondoordacht plan, slaat ze haar vleugels uit en neemt een drastische beslissing. Ze verruilt haar slaperige dorp in voor de hippe, bruisende City of Lights. In het vrolijke gezelschap van haar tweelingzus Stella, stopt ze al haar spaargeld in een sober kaarsenwinkeltje, in het sprookjesachtige Crémieux. Iets wat misschien al op voorhand gedoemd is om te mislukken? Want Parijs is helemaal niet waar ze op gehoopt had. De norse, maar nieuwsgierige buurtbewoners zien haar absoluut niet graag komen. Maar Katie zet alles op alles om zich te bewijzen. Is het enkel de betoverende lichtjesstad waarvoor Katie valt? Of toch eerder voor de charmes van de knappe dokter, na een onverwachte ontmoeting?

Over de auteur
Eline De Schepper (1994) is een Vlaamse schrijver van Feelgood verhalen. In 2021 debuteerde ze onder het pseudoniem Eline Hazelaar met haar Feelgood novelle Stracciatella. Daarna volgde meteen haar kortverhaal Donuts & Frappuccino dat verschijnt in 2022. Met haar hoofd altijd in de wolken droomt ze dagelijks over eindeloos veel verhalen, werelden en heeft ze haar lievelingswoorden als betoverd, lieflijk en La vie en rose.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke uitdaging nam Eline De Schepper met beide handen aan? (Tip, lees hier meer over Eline)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Coup de Foudre’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)