Hamley in de ruimte

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books het kinderboek Hamley in de ruimte van Sandra J. Paul. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 hardcover verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Hamley’s baasje met haar klas naar Space Magic gaat, waar een raket staat, reist Hamley stiekem mee, tot ze betrapt wordt door de astronauten. Zal ze de eerste kat op de maan worden?

Het negende avontuur van Hamley, het zwarte katje dat mensen verstaat. Het baasje van Hamley, Viola, vertelt thuis enthousiast over het project rond planeten en sterren waar ze op school mee bezig zijn. Enkele dagen later trekt Viola’s klas naar Space Magic, waar naast een planetarium ook een raket staat die binnenkort naar de maan zal gaan. Hamley kruipt stiekem in Viola’s rugzak, maar wordt al snel ontdekt door enkele astronauten die haar heel bijzonder vinden. Zal Hamley de eerste kat op de maan worden? Het zwarte katje Hamley is in korte tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dat de harten van jong en oud steelt. Samen met haar zusjes en haar beste vrienden beleeft ze de dolste en leukste avonturen. De reeks werd intussen in verschillende landen uitgebracht.

Over de auteur
Sandra J. Paul is een veelzijdig genre-overschrijdend auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken, paranormale Young Adult en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie is de illustrator van Hamley in de ruimte?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 6 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hamley in de ruimte’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


One Comment to: winactie: Hamley in de ruimte – Sandra J. Paul GESLOTEN

  1. Janny

    november 29th, 2023

    Gewonnen! bedankt! Heel erg blij mee 🙂 Gr janny

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)