Een helpende hand

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Geus de thriller Een helpende hand van Celia Dale. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wat er allemaal niet gebeurt achter een keurige voordeur…
Josh en Maisie Evans leiden een schijnbaar onopvallend leven. Wanneer tante Flo, die al jaren bij hen inwoont, overlijdt en hun een erfenis nalaat, gaan ze op vakantie naar Italië om de zeelucht op te snuiven en de warmte van de zon in hun botten te laten trekken. Daar ontmoeten ze Cynthia Fingal, een rijke weduwe, die samenwoont met haar volwassen nicht Lena. Het is duidelijk dat geen van beiden gelukkig is met de situatie, dus wanneer Josh en Maisie een band met Cynthia krijgen door ijsjes en dagelijkse wandelingen, is het logisch dat ze regelen dat ze bij hen intrekt als ze weer thuis zijn. Dat is voor iedereen de beste oplossing.
Voor fans van Shirley Jackson, Roald Dahl en Muriel Spark is het grimmige Een helpende hand het beste bewijs dat er onder de voorstedelijke respectabiliteit van kopjes thee en chique praatjes een andere wereld schuilt en dat de echte verschrikkingen van deze wereld maar al te vaak te vinden zijn achter discrete gordijnen.

Over de auteur
Celia Dale publiceerde der­tien boeken tussen 1944 en haar dood in 2011. Als geen ander weet Dale heel vaardig de lezer een ongemakkelijk en verontrust gevoel te ge­ven.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Een helpende hand.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie is de vertaler van “Een helpende hand”
  • 2. Wat deed mevrouw Maisie Evans eerst voordat ze de dokter gingen bellen? (Tip: lees het eerste hoofdstuk)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 23 juli 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Een helpende hand’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)