DIMITRI VAN HOVE

Posted on juli 18, 2020, 10:18 am
3 mins

Dimitri Van Hove (1977) is woonachtig in Brugge (B) en studeerde informatica en grafische vormgeving. Dimitri is mede auteur van de thrillers B.B., Penitenza en De orde, die hij samen met Karin Kallenberg schreef.
Tevens schreef hij eerder een aantal columns en een kort verhaal die je bij T&M kunt lezen.

Maar Dimitri maakt ook graphic novels. In het Thrillers & More Magazine kon je eerder al de eerste delen lezen van Hij versus zij.
Op het ogenblik is Dimitri bezig met een nieuwe graphic novel, Nooit meer haar. Een verhaal over gynaecoloog Richard van der Boom.

Vanaf nu kun je via onderstaande links op regelmatige basis nieuwe hoofdstukken lezen van deze graphic novel.

Kijkwijzer 16+. Nooit meer haar bevat grof taalgebruik, drugs- en/of alcoholgebruik, discriminatie, geweld, angst en seks. (volgens de auteur zelf) Gedane uitspraken vallen onder de verantwoording van de auteur en reflecteren niet de mening van T&M.

Lees hier nu exclusief de nieuwe graphic novel van Dimitri: Nooit meer haar.

Volg Dimitri Van Hove ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Dimitri Van Hove

Nooit meer haar

De reputatie van gynaecoloog Richard van der Boom heeft een flinke knauw gekregen. Hoewel hij werd vrijgesproken in een recente tuchtzaak is zijn patiëntenbestand zo lek als een mandje. Als op de koop toe zowat de hele wereld op slot gaat, heeft hij al helemaal niks meer omhanden en wordt hij in alle hevigheid geconfronteerd met zijn van hem vervreemde gezin. Hij neemt zich voor het allemaal van zich af te schrijven in een autobiografie: de waarheid over zijn morsdode huwelijk met een wereldberoemde actrice, zijn slechte conditie, zijn afbrokkelende grachtenpand, zijn onbeantwoorde liefde voor hun Koreaanse au-pairmeisje en de onder narcose gebrachte patiënten waar hij seksueel misbruik van maakt, het moordplan op zijn vrouw en haar minnaar… Alles komt aan bod.

Zelfs dat wat hij het ergste vindt van allemaal: het feit dat hij langzaam maar zeker kaal wordt.