THRILLERACADEMIE

Posted on juni 23, 2019, 7:17 pm
5 mins

De ThrillerAcademie bestaat uit twee gepassioneerde specialisten die elkaar naadloos aanvullen. Twee schrijfsters, twee creatievelingen, twee gedreven enthousiastelingen voor alles wat met een boek schrijven te maken heeft.

Maar vooral zijn het twee personen die jou willen inspireren bij het verwezenlijken van jouw droom: een boek schrijven.

Ze hebben elk hun eigen specialisme, en ze realiseren zich dat ze schrijvers vooral kunnen helpen door al hun kennis en ervaring te delen. Daarnaast hebben ze elk best een groot netwerk met veel experts op boekengebied. Daardoor zijn ze samen meer waard en maken ze de boekenwereld een beetje mooier.

THRILLERACADEMIE BIJ THRILLERS & MORE

Lezersaward: De Gouden Lezersuil

award-thrilleracademie

Nieuw: de ThrillerAcademie

Logo Vierkant ThrillerAcademie

Interview: Marelle Boersma & Antoinette Kalkman

Antoinette en Marelle TA

ThrillerMiddag: verslag door Bertina Mulder

41801876_268667757189498_633777232602464256_n

EVEN VOORSTELLEN:

Marelle Boersma is thrillerauteur en schrijfdocent. Ze heeft een heel rijtje thrillers geschreven, waaronder een aantal bestsellers (van Vals Alarm zijn ruim 100.000 exemplaren verkocht). Op dit moment schrijft ze aan een serie Ik-vertrek thrillers waarvan de eerste (Chateau de Provence) begin 2018 verschenen is.

Met ruim dertig jaar onderwijservaring in de pocket startte ze tien jaar geleden haar eigen onderwijsinstelling die officieel geregistreerd staat bij het CRKBO. Het is haar missie om niet alleen de schrijftechniek aan te leren, maar deze vooral toepasbaar te maken op jouw eigen verhaal. Door haar begeleiding zijn in de afgelopen jaren vele tientallen boeken verschenen waaraan zij haar steentje heeft bijgedragen.

rond-portret.600x0
rond-portret2.600x0

Antoinette Kalkman is zakenvrouw, moeder, schrijver en marketeer. In willekeurige volgorde want in een scherpe scheiding van werk en privé gelooft ze niet zo erg. Ze realiseerde in 2014 een vurige wens een boek te schrijven dat een van haar bedrijven in eigen beheer uitgaf. Van Schuld & boete verscheen binnen twee maanden een tweede druk.

De afgelopen twintig jaar heeft Antoinette meerdere bedrijven opgebouwd en van een gezicht en identiteit voorzien. Ook als schrijver is het belangrijk om je als merk neer te zetten. Het werk als schrijver eindigt niet bij het zetten van de laatste punt in een manuscript. Je bent ook verantwoordelijk voor de marketing en publiciteit rondom je boek. Lezers willen zich graag identificeren met de auteur of willen tenminste weten wie er achter het verhaal schuilt. Jezelf neerzetten als merk is niet eng of ingewikkeld. Je hoeft alleen maar jezelf te laten zien.