Hier is-ie dan: onze website. En al zeggen we het zelf, wat is-ie gaaf geworden!

Tot een maand geleden hadden wij niet gedacht dat we hier zouden zitten; een prachtige website met een supergaaf thema, een groeiende Facebook community en veel hartverwarmende woorden uit boekenland. Aan enthousiasme geen gebrek en aan inzet al helemaal niet.

Al een paar weken stuiteren we alle kanten op en kunnen we niet wachten om deze stap voorwaarts te maken. Een diverse groep mensen die met veel plezier boeken verslindt van allerlei genres en dat graag met de rest van de wereld wil delen. Wie wij zijn, kun je hier lezen. Een aantal van ons zul je misschien herkennen, anderen staan te popelen om kennis met je te maken.

Voor velen van ons is lezen een passie: geen dag gaat voorbij zonder gelezen te hebben. Anderen lezen iets minder snel, maar beleven er net zoveel plezier aan. Alexander is bijvoorbeeld een minder snelle lezer, met de uitzondering van vakantietijd waarin hij in een week zomaar drie boeken kan verslinden. Voor hem zit het plezier in het schrijven van verhalen en de inspiratie die je krijgt wanneer je iets gemeen hebt met anderen en dat op een ongedwongen, oprechte manier met elkaar kan delen.

Thrillers & More bestaat uit een groep mooie mensen, die je gerust in een kamer kunt opsluiten en daar probleemloos uit weet te ontsnappen, zonder dat daar (zwaar) gewonden bij vallen.

Wij wensen je veel plezier op onze site, meld je aan bij onze Facebookgroep en deel jouw passie met ons. Ook kun je ons volgen op Twitter en Instagram.

 

Alexander Roessen
Amanda de Leeuw van Weenen
Miriam Bakker

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

NEXT ARTICLE

Routine

4 Comments to: Thrillers & more!

  • Alexander Roessen

   oktober 8th, 2017

   dankjewel 🙂

   Beantwoorden
 1. Silvia van Elzelingen

  oktober 7th, 2017

  Heel veel succes!

  Beantwoorden
  • Alexander Roessen

   oktober 8th, 2017

   dankjewel 🙂

   Beantwoorden

Leave a Reply

 • (not be published)