Nee, na 3 delen zijn we nog niet klaar met alle boeken die deze maand uitkomen.

Russell Newell – Gestolen (verschijnt 13 februari) 

In de tijd voor amber alerts, Facebook-oproepen en DNA-onderzoek verdwijnt op eerste kerstdag, 1977, het zoontje van een van de meest succesvolle zakenmannen in Amerika.
Op deze dag begint Gus Delaneys lange reis om zijn zoontje te vinden, om erachter te komen wat er is gebeurd. Is hij ontvoerd? Leeft hij nog? Heeft zijn ex-vrouw er iets mee te maken? Wanneer de politie Gus begint te verdenken, stort zijn hele wereld in.
Ondertussen is Jack Delaney beland in een voor hem verbijsterende wereld, vol onbekenden die hem vertellen dat hij uitverkoren is en dat hij zijn oude leven moet vergeten. Volledig geïsoleerd van de buitenwereld leert Jack om de vader te vergeten die, voor zover hij weet, al lang is opgehouden naar hem te zoeken. Totdat hij door de onthulling van een donker geheim langzaam begint te twijfelen aan alles waarin hij gelooft…
Reserveer bij bol.com

Andreas Norman – Stille Oorlog (verschijnt 15 februari)  

Wie kun je nog vertrouwen als je grote geliefde misschien wel je grootste vijand is?

Bente Jensen, een Zweedse spion werkzaam in Brussel, in het hart van Europese Unie, weet wat het is om in een leugen te leven. Als ze een duister geheim in haar eigen familie ontdekt, stort haar wereld in.

Stille oorlog is een briljante thriller over leugens en macht, verraad en liefde. Een verhaal van zinderende spanning en huiselijke beproevingen, doorspekt met dat beklemmende gevoel uit spionagethrillers.
Reserveer bij bol.com

Alexandra Penrhyn Lowe – Leeuwenhart (verschijnt 13 februari)  

Er is geen weg terug voor Eveline Sevenster – ze moet de strijd aangaan met een onverslaanbare vijand: de onsterfelijke Broeders van Belial. Zonder hun zielen zijn ze gevaarlijker en machtiger dan ooit, en onder aanvoering van hun nieuwe leider ronselen ze tieners van over de hele wereld voor hun genootschap. Wie zich niet bij hen wil aansluiten, sterft.

De balans tussen goed en kwaad is compleet verstoord en demonen razen over de aarde, zaaien dood en verderf en nestelen zich in de lichamen van tienduizenden onschuldige mensen. De bezetenheid neemt wereldwijd epidemische vormen aan. De aarde stevent in een spiraal van toenemend geweld af op haar ondergang.

Uitverkoren met het zwaard van Jeanne d’Arc, is Eveline aangewezen om de wereld te redden. Maar… is ze klaar voor deze taak?
Reserveer bij bol.com

Benjamin Alire Saenz – De onverklaarbare logica van mijn leven (verschijnt 20 februari) 

Het is de eerste dag van Sals laatste jaar op de middelbare school en alles staat op het punt te veranderen.

Salvador dacht dat hij wist waar hij hoorde in de wereld. Maar als hij geconfronteerd wordt met zijn veranderende gedrag, begint hij meer en meer na te denken over zijn verleden, heden en toekomst.
Sal is als Amerikaans adoptiekind opgegroeid bij een Mexicaanse homoseksuele vader. Is hij dan Amerikaans-Mexicaans, of Mexicaans-Amerikaans? En welk gedrag heeft hij van zijn liefdevolle vader geleerd, en welke karaktereigenschappen komen van zijn biologische ouders? Of is Sal gewoon zichzelf?
Samen met zijn vrienden en zijn vader zoekt hij uit wie hij is en waar hij hoort, maar ontdekt hij vooral hoe belangrijk het is om te kunnen zijn wie je écht bent.
Reserveer bij bol.com

Miranda Peters – Hart van Glas (verschijnt 14 februari) 

Hester is nog maar zeven jaar oud als de auto waarin ze met haar familie zit slipt, over de kop slaat en in brand vliegt. Ze weet haar moeder en zusje te redden, maar haar vader niet en ze geeft zichzelf de schuld van het ongeluk. Het blijft een raadsel hoe het kan dat ze zelf geen enkel schrammetje heeft opgelopen.
Bijna tien jaar later lijkt ze een gewoon meisje. Ze doet het goed op school, heeft leuke vriendinnen en is populair bij de jongens. En dat wil ze graag zo houden. Behalve haar beste vriendin mag niemand weten wat Hesters geheim is: dat ze bovenmenselijke kracht bezit.
Dan ontmoet ze Siem en wordt ze voor het eerst in haar leven hopeloos verliefd. Alleen is niets wat het lijkt en beleeft Hester dingen waar ze nooit van heeft kunnen dromen – of misschien toch wel?
Reserveer bij bol.com

Abbi Glines – Alleen voor nu (verschijnt 15 februari) 

Preston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te versieren, loopt dat niet goed af. En toch blijft ze naar hem verlangen. Vooral nu het erop lijkt dat hij ook interesse in haar heeft.

Niemand wil dat ze samen zijn. Amanda’s broer Marcus niet, en Prestons vrienden al helemaal niet. Daarvoor kennen ze Prestons slechte kant veel te goed. Zelfs Preston beseft dat hij niet goed genoeg voor haar is.
Reserveer bij bol.com

Christina Lauren – Ik verslind je (verschijnt 26 februari) 

Carter en Evie, twee dertigers, vallen als een blok voor elkaar 
op een Halloweenfeestje. Maar als ze erachter komen dat ze voor concurrerende bedrijven werken, wordt alles ingewikkeld.

De spanning komt tot een hoogtepunt als hun bedrijven gaan fuseren. Wat begon als een mooie ontluikende liefde, slaat in hoog tempo om in een moordende strijd om macht, status en prestige.
Reserveer bij bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)