Maandag 11 juni vind er een Meet & Greet plaats met Marion van de Coolwijk op in restaurant ’t Ruiterhuys te Bakkum ter gelegenheid van het verschijnen van haar nieuwe thriller Over en uit

Het evenement zal plaatsvinden tussen 14:00 – 16:00 uur. Het restaurant is goed met het OV bereikbaar op slechts 20 min. rijden vanaf station Alkmaar.

Wil jij hierbij zijn, meld je dan aan via marketing@karakteruitgevers.nl

Laat ons natuurlijk even weten hoe het was!

Het verhaal

Emiel heeft een succesvolle carrière als app-ontwikkelaar. Hij is getrouwd met Roos en ze hebben een dochtertje, Tirza. Ogenschijnlijk leiden ze een gelukkig gezinsleven. Maar de spanningen nemen langzamerhand toe. Emiel staat onder grote druk als hij niet al zijn klanten tevreden kan houden. Roos is jaloers op zijn naar haar idee wel erg amicale relatiemet de bloedmooie au pair. En hun rijkdom blijkt ook een heel gevaarlijke kant te hebben als Tirza wordt ontvoerd.

De auteur
Marion van de Coolwijk is geboren op 7 mei 1959 in Amsterdam-Noord als Marion Verkaik.

In 2005 borrelde er een thrillerplot op in haar hoofd dat ze in stilte uitwerkte tot volwaardig boek met de titel: Mangelvrouw.

Jarenlang hield Marion dit boek verborgen, onzeker als ze was of het wel echt goed genoeg was. Volwassenen waren tenslotte een totaal andere doelgroep. Totdat collega auteur Loes den Hollander, die van het boek wist, het zat was en haar in december 2015 in contact bracht met haar Uitgeverij Karakter. Het moest er maar eens van komen!

MANGELVROUW is Marion haar eerste boek voor volwassenen: een thrillerdebuut waar ze trots op is en waarvan ze zegt: `Dit smaakt naar meer!`

bron: http://www.marionvandecoolwijk.nl/

 

Leave a Reply

  • (not be published)