Jullie hebben nog de winnaars tegoed van Penitenza van Karin Kallenberg en Dimitri van Hove. Alle inzendingen zijn naar Karin en Dimitri gemaild, zij wilden namelijk zelf de winnaars uitkiezen. Dit is wat we terugkregen:

Hierbij de uitslag van de winactie van drie exemplaren van Penitenza. Nou, dat jureren is nog niet makkelijk. Dimitri heeft het aan mij overgelaten en ik vind het zo moeilijk om te kiezen. Ik vind het belangrijk om het eerlijk te doen.

De beste titel vond ik: ‘De klop op de deur’. De eerste zin van het fragment is namelijk: Er wordt geklopt.  

Verder vond ik ‘Ongenode gasten’ leuk, omdat gasten op twee manieren geïnterpreteerd kan worden. Die inzending wint dus ook.

Dan waren er drie inzendingen met ‘Ongewenst/gevaarlijk bezoek’. Voor die inzendingen heb ik even lootjes gemaakt. Het is geworden de inzending vanuit Benthuizen.

Leuk dat jullie meededen! De winnaars kunnen het boek over ruim een week verwachten, want ik kan momenteel even niet de verzending verzorgen.

Ciao, Karin K.

Herken je je titel? Dan ploft het boek vanzelf op je deurmat…de adressen zijn bij Karin bekend 🙂 Gefeliciteerd winnaars!!!

Leave a Reply

  • (not be published)