In juli verscheen het nieuwste boek van Unni LindellDe Drone.
Namens Uitgeverij Volt mogen wij een exemplaar verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In een verlaten militair kamp staat een man die een drone over het omringende bos laat vliegen. Hij filmt de omgeving, terwijl de zon langzaam ondergaat. Wanneer de drone over een open plek vliegt verschijnt er plotseling een tent op het scherm, met een vrouw erbij. Ze is alleen. Weet ze wel dat ze haar tent heeft opgezet op de plek waar vijf jaar geleden een gruwelijke moord is gepleegd?

Na een ongeluk anderhalf jaar geleden is politieagent Marian Dahle weer volledig aan het werk. Cato Isaksen zet haar op een moordzaak: er is een lijk aangetroffen in een tent. Tijdens het onderzoek ontmoet ze de zestienjarige Agnes. Wat Marian niet weet, is dat Agnes om een heel speciale reden van plan is om te gaan kamperen op een levensgevaarlijke plek.

Over de auteur

Unni Lindell (1957) woont en werkt in Oslo. Haar werk is in vele landen vertaald en voortdurend in bestsellerlijsten te vinden. Van haar boeken werden wereldwijd meer dan zes miljoen exemplaren verkocht. Lindell is met recht de Noorse Queen of Crime.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat is de titel van het eerste boek waarin Marian Dahle de hoofdrol speelt?

Stuur je antwoord voor 1 augustus 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Drone’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)