3 oktober

Op 18 oktober 2019 verscheen bij uitgeverij Ambilicious de thriller 3 oktober – “Ik zal je krijgen” Anya van der Gracht. In samenwerking met de auteur en de uitgever mogen wij een e-book en een paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Sjaak laat niets aan het toeval over. Alles heeft hij uitgestippeld. Totdat hij Janine ontmoet en ontdekt dat in een relatie niet alles verloopt zoals gepland. Het ‘Ik zal je krijgen’ wordt met de dag sterker in zijn hoofd. Op 3 oktober neemt hij een cruciale beslissing. Zal zijn droom waarheid worden?

3 oktober, een beklijvend verhaal, vlot en ietwat brutaal geschreven. Na het lezen ervan is mijn conclusie: Kerel, dat had je veel eerder moeten doen. – Marc Kerkhofs.

Over de auteur
Anya van der Gracht (1957) put voor haar verhalen uit het leven, zoals het op haar pad komt. In ‘3 oktober’ kruipt zij in het hoofd van de dader. Anya, een schrijfster met lef en humor.

Lees hier het eerste hoofdstuk van 3 oktober – “Ik zal je krijgen”.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoe heet het boek dat Anya van der Gracht schreef over een dodelijke relatie gezien door de ogen van een vrouw?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘3 oktober’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


 
 

Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)