Vandaag (12 november) verschijnt de nieuwe feelgoodroman Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella.
Namens Uitgeverij The House of Books mogen wij een paperback verloten van deze feelgoodroman. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky’s ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een heel specifieke picknickmand – en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk. Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?

Over de auteur

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar verfilmde Shopaholic-serie. Ook haar andere romans zoals Voor wat hoort wat en Mijn niet zo perfecte leven zijn zeer succesvol en worden in meer dan zestig landen uitgegeven. Sophie Kinsella studeerde in Oxford. Ze woont met haar man, vier zoons en een dochter in Londen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat heeft Sophie Kinsella gestudeerd?

Stuur je antwoord voor 20 november 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kinsella’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

2 Comments to: Winactie: Christmas Shopaholic – Sophie Kinsella GESLOTEN

  1. anja

    november 14th, 2019

    Lijkt mij een heel leuk boek om te lezen, natuurlijk meegedaan

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)