En doorrrrr met het volgende overzicht:

Visioen – J.D. Robb (4 augustus)
Tijdens een van de heetste nachten die New York ooit heeft meegemaakt, wordt het lichaam van een jonge vrouw gevonden. De moordenaar heeft haar achtergelaten met om haar hals een rood lint gestrikt en haar handen in gebed gevouwen. Maar het alarmerendste is dat haar ogen met chirurgische precisie uit hun kassen zijn gehaald.
Als het aantal verminkte doden oploopt, en Eves trouwe luitenant Peabody ernstig gewond raakt tijdens het onderzoek, doet Eve iets wat ze nog nooit eerder heeft gedaan: ze roept de hulp in van een medium, die het ene schokkend nauwkeurige en gedetailleerde visioen na het andere krijgt.

 

De moorden op Kingfisher Hill – Sophie Hannah (28 augustus)
Hercule Poirot reist op uitnodiging van Richard Devonport per luxe koets naar Kingfisher Hill. Hij is gevraagd
om te bewijzen dat Richards verloofde niet schuldig is aan de dood van zijn broer Frank. In de koets staat een vrouw in paniek op en eist een andere plek, ze beweert dat als ze op haar plek blijft zitten ze vermoord zal
worden. Poirot ruilt van plek met haar en gaat aan de slag als hij bij de Devonports aankomt.
De verbijstering is groot als de vrouwelijke passagier daar aanklopt en even later vermoord wordt gevonden. Wie is de mysterieuze vrouw en wie heeft haar vermoord?

 

Het spel van leugens – Anna West (12 augustus)
Tijdens een echtelijke ruzie tussen Eva en Peter, een veelbelovend politicus, overlijdt hun tweejarige zoontje Aron. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld.
Zeventien jaar later, op de avond dat Peter tot minister van Justitie wordt benoemd, staat Aron voor de deur.

 

Opgejaagd – Gabriel Bergmoser (20 augustus)
Frank leidt een rustig leventje met zijn kleindochter op het platteland van Australië. Maar dan strompelt een zwaargewonde vrouw over de drempel van zijn tankstation, achtervolgd door een groep bloeddorstige jagers die haar koste wat kost willen omleggen.
Het tankstation wordt omgebouwd tot een fort, en nu moeten Frank en zijn klanten een bloederige strijd leveren met deze vreemde aanvallers. Want één ding is zeker: deze jagers stoppen niet totdat iedereen dood is.

 

De vrouw en de weduwe – Christian White (18 augustus)
Het is winter en griezelig stil op het vakantie-eiland Belport, voor de Australische kust. Slecht nieuws brengt Kate naar dit uitgestorven oord, en haar verdriet wordt met de dag groter als ze meer te weten komt over het geheime leven dat haar man bleek te leiden. Abby, als bewoner van het eiland, is gewend aan de stille winters, maar dit jaar wordt haar wereld op zijn kop gezet wanneer ze bewijzen vindt die haar man in een wel heel kwaad daglicht stellen. Niets op dit eiland is wat het lijkt, en pas als de twee vrouwen samenkomen kunnen ze de waarheid ontdekken over de mannen in hun levens…

 

Het duister – Amy Engel (18 augustus) 
In een van de armste gebieden in de Verenigde Staten, het Ozarkgebergte in de staat Missouri, worden twee twaalfjarige meisjes dood gevonden op een speelplaats. Een van hen is Junie, de dochter van Eve Taggert. Eve is “white trash’ en in pure armoede opgevoed door een keiharde moeder. Ze heeft er alles aan gedaan om Junie een beter leven te geven, maar tevergeefs. Het enige wat Eve nu nog kan doen, is Junie een waardige nagedachtenis gunnen.
Eve en haar dochter werden gezien als uitschot en dus wordt de moord niet serieus genomen door de plaatselijke sheriff, die alle aandacht richt op het andere meisje. Wanhopig van verdriet besluit Eve op eigen houtje de dader te vinden. Het pad naar gerechtigheid leidt haar van de duisterste krochten van de stad naar de uitgestrekte bossen en – nog angstaanjagender – terug naar de trailer van haar eigen moeder voor een allerlaatste harde les.

 

Midnight Sun – Stephenie Meyer (4 augustus)
Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella’s kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere wending. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

 

De supperclub – Lara Williams (18 augustus)
Roberta is negenentwintig en opgegroeid met de boodschap zo onzichtbaar en plooibaar mogelijk te leven. Ze heeft dan ook een nietszeggende baan en is te onzeker om iets te doen met haar passie voor koken. Tot ze de tegendraadse Stevie ontmoet. Samen richten ze De supperclub op, een geheim genootschap voor vrouwen die hongeren naar meer. Vrouwen die genoeg hebben van waardeloze mannen, waardeloze seks en de algehele verwachting zo min mogelijk op te vallen. Ze komen samen als de avond valt en feesten tot ze misselijk worden. Ze drinken, dansen en schreeuwen. En hun lijf dijt uit. In het middelpunt staat Roberta – cynisch maar onzeker, messcherp maar ook zoekend. Zoekend naar het antwoord op de eenvoudige vraag: als je een hongerige vrouw voedt, waartoe is ze dan in staat?

 

Poeslief – Melinda Metz (25 augustus)
Een slimme kat met kleptomane neigingen: waar Mac zijn snorharen in steekt, ontstaan de problemen vanzelf. Maar hij heeft ook een gouden hartje, dus als hij op een dag vijf moederloze kittens vindt, kan hij niet anders dan voor ze zorgen. In elk geval tot hij een geschikt baasje voor ze heeft gevonden. Dat valt nog niet mee, want hij heeft huisarrest gekregen van zíjn baasjes, die hem verdenken van een nieuwe diefstal…
Maar Mac laat zich niet opsluiten. Hij heeft tenslotte vijf hongerige katjes te voeden. En dan is er nog die politieagent die duidelijk wat hulp in de liefde nodig heeft. Mensen weten ook nooit wat goed voor hen is. Mac heeft er zijn pootjes vol aan!

Leave a Reply

  • (not be published)