Op 18 februari verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie Noorderlicht, de nieuwe thriller van Mariska Overman.

Het verhaal

Noorderlicht

Noor is Nederlands. Frode is Deens. Magnus is Engels. Katja is Duits. Ze hebben elkaar ontmoet op een online literair forum. Een van hen had een idee. Nu bevinden ze zich op een zeilschip in de ijzige winterkou van Noorwegen. Net als de andere passagiers zijn ze op zoek naar het befaamde noorderlicht. Maar ze zijn ook op zoek naar een slachtoffer: iemand moet dood. Dat hebben ze afgesproken. Maar zo simpel blijkt het niet te zijn.

Over de auteur

Mariska Overman is schrijfster van thrillers, non-fictie en (historische) romans. In 2021 verschijnen twee boeken, de thriller Noorderlicht en een historische roman: Schillers dubbelliefde. Samen met haar man runt Mariska Bureau MORBidee, een communicatie-adviesbureau gespecialiseerd in het levenseinde. Mariska is getrouwd, heeft twee kinderen en een kat, en woont in het mooie Twente.

Kijk je mee naar de online boekpresentatie van Noorderlicht? Mariska wordt geïnterviewd, je kunt vragen stellen als je dat wilt, én een gesigneerd exemplaar winnen!

Ga voor meer nieuws naar thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)