Op zondag 28 maart wordt Elly Godijn van uitgeverij Godijn Publishing 50 jaar. Om dat te vieren brengt zij een korteverhalenbundel uit met 28 korte verhalen die zij in de afgelopen jaren heeft geschreven. Verhalen die allen doordrenkt zijn met verlangens en worstelingen.

“Ik droom” is een dramatische verhalenbundel.

Over Ik droom

Ik droom

“Ik droom” herbergt verhalen die geschreven zijn in een periode van innerlijke worsteling. Hoe verder de tijd doordendert, hoe meer de hoop doorklinkt tussen de regels.

Woorden rijgen zich aaneen tot dramatische verhalen over afscheid, innerlijke worstelingen en soms een beetje hoop. Duisternis en ellende weven zich aaneen, totdat zelfs de hemel huilt. De personages dromen, net als de schrijver, van onbereikbare oorden en verlangens. Soms reiken ze ver of struikelen ze al bij de eerste hindernis. “Ik droom” herbergt verhalen die geschreven zijn in een periode van innerlijke worsteling. Hoe verder de tijd doordendert, hoe meer de hoop doorklinkt tussen de regels.

Over de auteur

Elly Godijn is auteur en uitgever. Samen met haar man en dochter woont zij in Hoorn.

Kijk voor meer nieuws op www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)