Ik moet je iets vertellen

Onlangs verscheen bij uitgeverij De Fontein de roman Ik moet je iets vertellen van Nicola Moriarty. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een tragisch verkeersongeluk zorgt voor verscheurdheid in de familie van Jill. Want hierdoor komen geheimen aan de oppervlakte die beter voor altijd verborgen hadden kunnen blijven…

Eindelijk vakantie. De hele familie is bij elkaar. De koffers zijn gepakt, de auto’s zitten vol, en in colonne vertrekken ze. Het vakantiehuis ligt op een paar uur rijden, maar niet iedereen zal er aankomen… De familie van Jill, haar drie zoons en hun gezinnen, wordt verscheurd door een zwaar verkeersongeval. Dit is een ongeluk, maar de gevolgen ervan zaten er al een tijd aan te komen. Want binnen deze familie ligt een geheim te etteren, en niets kan voorkomen dat het naar buiten komt.

Over de auteur
Nicola Moriarty woont met haar gezin in Sydney, waar ze lesgeeft aan de universiteit. Ze komt uit een echte schrijversfamilie: ook haar zussen Liane Moriary en Jaclyn Moriarty staan regelmatig in de bestsellerlijsten.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Ik moet je iets vertellen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Op welke avond start de proloog en over wie gaat deze proloog?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 januari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ik moet je iets vertellen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)