Wij mogen weer een nieuwe leesclub gaan starten later deze maand.  
Uitgeverij LetterRijn stelt een aantal  exemplaren beschikbaar van de op 16 mei te verschijnen thriller Operatie Hanokmin, de debuutthriller van Ronnie Rokebrand.

Heb jij zin om mee te doen met een leuke leesclub? Lees dan snel verder wat de voorwaarden zijn om deel te mogen en kunnen nemen!

Waar gaat het boek over:

De Nederlandse journalist Mike is er in Senegal getuige van dat een vrouw op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht. Het zijn beelden die hem in zijn dromen blijven achtervolgen.

Wanneer hij na anderhalf jaar naar Rwanda reist is zijn beroep nog slechts een dekmantel voor zijn deelname aan een geheime internationale missie in samenwerking met de geheime diensten van Israël en Frankrijk. Het doel van deze samenwerking is het voorgoed uitschakelen van een van de gevaarlijkste mannen op het Afrikaanse continent en het vernietigen van een opleidingskamp van de terreurorganisatie Al-Qaida.

Als een vliegtuig met daarin de Rwandese president Habyarimana en de president van Burundi Ntaryamira met twee SAM 7 raketten wordt neergeschoten, werkt dat als lont in het kruitvat en laait de stammenstrijd tussen Hutu’s en Tutis’s weer op.

Een bloedstollend spannende thriller en de ontrafeling van een complex en onvoorstelbaar complot.

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 16 mei) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Ronnie Rokebrand zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan hem.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Operatie Hanokmin. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een epub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt!! Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij.

Je kunt je aanmelden tot en met 13 mei. 14 mei zullen de deelnemers bekend gemaakt worden in de Facebookgroep.

Bekijk hier de boektrailer.

 

Leave a Reply

  • (not be published)