Thrillers and More bestaat uit een team van 11 boekenliefhebbers, je kent ons natuurlijk van de recensies, columns en boekpresentaties. Wie wij zijn kun je op onze site lezen, maar wat doen wij zoal in onze vakanties. Lezen? Natuurlijk, maar wat nog meer…

Tijd voor de T&M Summer stories. Deze week vertelt Bianca over haar vakantie:


Wat lees ik deze zomer……

Veel thrillers maar ook zeker zoveel romans en feelgood boeken, vooral de afwisseling vind ik heerlijk.

Tijdens een weekje vakantie in de Ardenne lees ik De blindganger van Igor Znidarsic, een boek wat al lang op mijn to read lijst staat, mede omdat ik inmiddels in het bezit ben van het inmiddels tweede deel van deze auteur, De uitverkorene, die ik dus zeer binnenkort ook ga lezen.

De blindganger heeft mij echt enorm verrast, een thriller vol gruwelijkheden maar ook veel aandacht voor de privésores van de hoofdpersonen Bianca van Dijk en Joris Vischjager. Ben benieuwd of het tweede deel mij ook zo zal bekoren.

Vervolgens is het tijdens de vakantie tijd om te relaxen en dat deed ik met het derde en vierde deel van de eilandenserie van Jackie van Laren, Springvloed & Tegenstroom, stuk voor stuk heerlijke en vooral romantische verhalen, zeker een aanrader voor de liefhebbers van feelgood boeken. Jackie van Laren schrijft haar boeken boordevol passie die je zelf voelt kriebelen in je buik.

Tussen het lezen door loop ik steeds even met de hond naar de rivier om lekker af te koelen, zelfs daar zitten mensen lekker met een boek en benen in het water, heerlijk gewoon.

Inmiddels loopt deze week op zijn einde en start ik in Koud spoor van Dee Henderson, zodra we weer thuis zijn lees ik hier nog een poosje in door. Koud spoor is het tweede deel in de Evie Blackwell serie, overigens ook prima los te lezen, maar ik ben meer van de volgordes, dan leer je de hoofdpersonen beter kennen en verloopt hun leven chronologisch. De temperatuur is nog niet gezakt dus geen weer om actie te ondernemen. Ik houd me vooral rustig, lees veel en geniet regelmatig van een lekkere ijskoffie.

Een zomer waarin volgens mij gemiddeld veel meer gelezen wordt dan normaal, want ja wat moet je anders als de temperatuur niet onder de 25 graden komt?

Lees ze nog allemaal,

Bianca

 

 

 

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)