Wij mogen weer een nieuwe leesclub starten: de nieuwe thriller met Rani Diaz in de hoofdrol: Pitta van Sterre CarronWitsand Uitgevers en Sterre stellen een aantal exemplaren beschikbaar van Pitta, waarvoor onze hartelijke dank!

Heb jij zin om mee te doen? Lees hieronder de voorwaarden en meld je aan!

Waar gaat het boek over:
De zomer barst in alle hevigheid los, maar hoofdinspecteur Rani Diaz heeft geen tijd om van de zon te genieten. Als er een meisje uit het ziekenhuis verdwijnt, is iedereen in rep en roer. Er wordt met man en macht naar het kind gezocht. Kort daarna meldt een vrouw dat haar verloofde vermist wordt. Twee cases, één dader? Wat drijft deze obsessieveling? Lukt het Rani en haar team om de puzzel compleet te krijgen voor er meer slachtoffers vallen?

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken (de leesclub start 5 november) gelezen wordt en dat er een recensie over geschreven wordt die op zoveel mogelijk websites geplaatst wordt zoals hebban.nl, bol.com, bruna.nl, eci.nl enzovoorts. Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep worden een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden. Sterre Carron zal zelf ook deelnemen aan de leesclub, de deelnemers kunnen gedurende de leesclub vragen stellen aan haar.

Spreekt bovenstaande je aan? Word dan lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerp regel: Leesclub Pitta. Vermeld hierbij dan ook duidelijk of je een ePub of een paperback wil ontvangen, of dat het niet uitmaakt!! Wanneer je een paperback zou willen ontvangen, vermeld dan ook gelijk je adres erbij.

Je kunt je aanmelden tot en met 31 oktober 12:00 uur. De deelnemers ontvangen 2 november een email.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)