Op 30 januari verscheen bij uitgeverij LetterRijn de vernieuwde uitgave van Masterplan, het debuut uit 2016 van Pjotr Vreeswijk. Wij mochen 1 paperback van deze vernieuwde uitgave verloten.

Het verhaal

Ruim zeventig jaar nadat een Duitse naziwetenschapper zijn geheime Wunderwaffen van de brandstapel wist te redden, vindt er in het grensgebied van Soedan een mysterieuze explosie plaats waardoor de bevolking van een compleet dorp van de aardbodem verdwijnt.
Als het bericht van de slachting Europa bereikt, wordt Alex De Klerck, een agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, gevraagd een onderzoek in te stellen. Samen met zijn team reist hij naar Khartoem, waar zij door een lokaal ingehuurde agent worden opgevangen.
Ze weten niets, hebben amper aanknopingspunten en zijn geheel aangewezen op de hulp van een onbetrouwbare huurling.
Als het team dicht bij de ontknoping komt, slaat een onzichtbare vijand meedogenloos toe en doet Alex een huiveringwekkende ontdekking; de wereld staat op het punt drastisch te veranderen.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Hoe heet het tweede boek van Pjotr Vreeswijk?

Het juiste antwoord was natuurlijk:

  • Dwaalspoor

Uit alle juiste inzendingen werd de volgende naam geloot:

  • Anna Stroom

Gefliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)