Op 27 mei is verschijnen bij uitgeverij Houtekiet de thriller Het tuinfeest van Bettie Elias.

Het verhaal

Voor haar veertigste verjaardag organiseert Cleo een tuinfeest dat perfect moet zijn. Alles zit mee. Het is een zwoele zomeravond en de champagne vloeit rijkelijk. Haar vrienden vermaken zich opperbest met de andere gasten. Tot Laura, de dochter van Tessa en Thomas, spoorloos blijkt. Wanneer het meisje de volgende ochtend dood wordt aangetroffen, wijst alles op een ongeluk. De vriendengroep zoekt steun bij elkaar. Maar Tessa stelt zich steeds meer vragen over de dood van haar kind. Haar zoektocht zet de vriendschap onder hoogspanning. Wat gebeurde er werkelijk tijdens die fatale nacht? En kun je je vrienden ooit echt kennen?

Over de auteur

Bettie Elias (1953) is een Vlaams schrijfster. Elias is administratief en financieel directeur van een strategisch adviesbureau. Ze heeft vier kinderen en twee kleinzonen en woont in Hasselt. Naast haar professionele carrière is zij ook een jeugdauteur.

Boekpresentatie

Op 15 juni vindt de boekvoorstelling plaats van Het tuinfeest van Bettie Elias bij Standaard Boekhandel (Genk), Klokstraat 25, 3600 Genk, Belgium. Lukas De Vos gaat in gesprek met de auteur. Aansluitend signeersessie en drankje.

Nieuwsgierig geraakt naar het verhaal? Bekijk via Bol.com dan het inkijkexemplaar

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)