In juni verscheen het eerste deel van een nieuwe en veelbelovende fantasyserie.
Het kinder/jeugdboek De Orde van de Gouden Leeuw van Dorothée de Rooy.
Namens Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum mogen wij een hardcover verloten van dit veelbelovende eerste deel. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In paniek rennen Lucy en haar moeder door de straten van Amsterdam, op de vlucht voor duistere figuren. Ze kunnen niet bij elkaar blijven, en haar moeder duwt Lucy een mysterieus boek in handen. Lucy moet naar een geheime grot onder de brug gaan en daar het boek direct openen. Ze doet wat haar moeder zegt en belandt voor ze het weet in een andere wereld: het Rijk.
Daar ontmoet ze Alfred, Sam en Milstone. Zij leiden haar rond in het Gewest waar ze wonen en beloven haar te helpen haar moeder terug te vinden. Maar er gebeuren mysterieuze dingen in het Rijk. Er komen steeds meer signalen dat er angstaanjagende krachten aan het werk zijn en ze ontdekken dat Lucy de enige is die het Rijk kan redden. Ze moet zes Onnavolgbare Opdrachten uitvoeren om te voorkomen dat de gevaarlijke Schaduwheer Jaldabaz al het leven in het Rijk vernietigt.

Over de auteur

Dorothée de Rooy studeerde rechten in Amsterdam en volgde een opleiding tot scenarioschrijver in New York. Na vijf jaar in de advocatuur werkte zij als comedian en schrijver voor televisieprogramma’s. De Orde van de Gouden Leeuw (2019) is haar debuut en het eerste deel van een trilogie.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoe kwam Dorothée de Rooy op het idee van De Orde van de Gouden Leeuw?

Stuur je antwoord voor 30 juli 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gouden Leeuw’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)