Op 18 oktober verscheen de nieuwe Young Adult thriller van Edward Hendriks, De heks van de Bergweg.
Namens de auteur zelf mogen wij tien codes verloten waarmee de epub gedownload kan worden. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Tijdens de laatste dagen op de basisschool moeten ze de strijd met hun grootste angsten aangaan.

Het zijn die lange, laatste schooldagen van het jaar en het is bloedheet. Ook zijn het de laatste momenten dat de vriendengroep van Kasper, Dennis, Rik en Ellie – beter bekend als de Nerds – bij elkaar zal zijn. Na de zomervakantie gaan ze allemaal naar een andere school. Als de vier vrienden hun gezamenlijke schooltijd willen afsluiten met een spetterend watergevecht op het kerkhof bij Kasper in de straat, duiken de twee grootste pestkoppen van de buurt op. Ze sluiten de Nerds op in het kerkhof. Gelukkig weet Kasper een geheime route onder de heg door en dwars door de moestuin van de oude mevrouw Witteveen. Samen met de overbuurjongen beramen ze een plan waarmee ze voor eens en voor altijd met hun plaaggeesten af kunnen rekenen. Het lijkt een goed plan. Maar ze hebben buiten de kwade krachten van het heksenkerkhof gerekend, dat vroeger op de plek van de moestuin lag…

Een razendspannende jeugdthriller voor de leeftijdscategorie van 10-13 jaar met de thema’s vriendschap, liefde en angst voor het onbekende.

Over de auteur

Edward Hendriks  is copywriter van beroep. In eerste instantie bij verschillende reclamebureaus, maar sinds een jaar of 10 is hij freelancer.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welke auteur ziet Edward Hendriks als zijn voorbeeld?

Stuur je antwoord voor 28 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Hendriks’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)