Eerder deze maand verscheen de tweede thriller van T.M. Logan29 seconden.
Namens Uitgeverij Ambo|Anthos mogen wij een paperback verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Sarah worstelt met haar baan als professor aan de universiteit. Haar baas, de beroemde tv-persoonlijkheid Alan Hawthorne, heeft het op haar voorzien; hij intimideert haar en steelt haar ideeën. Ze voelt zich steeds verder in het nauw gedreven.

Wanneer Sarah op een avond een poging tot ontvoering van een jong meisje verijdelt, blijkt haar vader een succesvolle zakenman te zijn. Een zakenman die over lijken gaat. Hij doet haar een aanbod, waarmee al haar problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. En al wat nodig is, is een telefoontje van 29 seconden…

Over de auteur

T.M. Logan werkte als journalist voor een landelijk dagblad voordat hij in de communicatiesector terechtkwam. Hij woont in Nottinghamshire met zijn echtgenote en twee kinderen.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Naar welk hotel wordt Sarah meegenomen in een taxi in hoofdstuk 1? (Antwoord is terug te vinden in het leesfragment.)

Stuur je antwoord voor 11 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ’29 seconden’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)