Op 27 februari verschijnt het jeugdboek Het verlaten huis van Sandra J. Paul.
Namens Uitgeverij Hamley Books mogen wij een exemplaar verloten van deze spannende Young Adult. De winnaar krijgt de keuze uit een fysiek exemplaar of een ePub. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn.

Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis. Ze hebben geen idee wat hen overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist.

En dan gaat de kist open…

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’: Het Eiland (2015), De Geest (2016), De Wolf (2016) en De Ziel (2017). Zij publiceerde ook de thrillers Azerty (2016), Moordspel (2017) en Kwijt (2019). Kwijt werd verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More en behaalde de derde plaats in de Thrillzone leesclub ranking.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Samen met wie is Sandra oprichter en eigenaar van Uitgeverij Hamley Books?

Stuur je antwoord voor 4 maart 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verlaten huis’. Vermeld ook je naam en adresgegevens en geef duidelijk aan of je een fysiek exemplaar of een ePub zou willen winnen. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)