Op 16 maart start bij Thrillers and More de leesclub van de jeugdthriller Het verlaten huis van Sandra J. Paul, in samenwerking met uitgeverij Hamley Books.

Het verhaal

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn.

Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis. Ze hebben geen idee wat hen overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist.

En dan gaat de kist open…

Het Verlaten huis is het losstaande vervolg op De Duistere School en belooft spannende uren voor jong en oud. (Het Verlaten Huis is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar)

Over de auteur

Sandra J. Paul is een veelzijdig auteur die vooral bekend staat om haar spannende jeugdboeken en psychologische thrillers. Zij debuteerde in 2015 met de paranormale Young Adult-reeks ‘Het Eiland’: Het Eiland (2015), De Geest (2016), De Wolf (2016) en De Ziel (2017). Zij publiceerde ook de thrillers Azerty (2016), Moordspel (2017) en Kwijt (2019). Kwijt werd verkozen als thriller van jaar bij de boekengroep Thrillers and More en behaalde de derde plaats in de Thrillzone leesclub ranking. Azerty werd in 2019 heruitgebracht in een langere versie met nieuwe cover.

In 2018 schreef zij de kortverhalenbundel Loopgravenhel(d) naar aanleiding van de honderdjarige oorlogsvieringen, waar ze veel lof over ontving. Haar eerste jeugdthriller De Duistere School (2019) werd meteen een grote hit. Na massale interesse voor een vervolg, schreef zij het boek Het Verlaten Huis (2020), haar tweede jeugdthriller. Beide boeken werden samen met haar drie zonen bedacht. In 2021 wordt de trilogie afgesloten met De Vergeten Tuin.

Sandra was in 2015 laureate van de allereerste Aspe Award, een thriller-kortverhalenwedstrijd, georganiseerd door uitgeverij Manteau en Pieter Aspe. Zij was in 2017 laureate van de gerenommeerde Bath-Award voor flash fiction en werd in 2018 genomineerd voor de Cultuurprijs van Sint-Amands.

Zij schrijft en publiceert ook Engelstalige boeken onder het pseudoniem Joanne Carlton. 

Sandra is samen met haar partner Cathy de oprichter en eigenaar van Hamley Books. Zij is daarnaast ook de uitgever.

Voorwaarden

De leesclub start 16 maart a.s. Het is de bedoeling dat het boek binnen 3 weken gelezen wordt en dat je binnen deze tijd een recensie schrijft die je op zoveel mogelijk websites plaatst zoals Hebban, Bol, Standaard Boekhandel, eigen website, enzovoorts.
Voor de bespreking van het boek word je toegevoegd aan een besloten groep op Facebook met alle deelnemers. In deze groep wordt een aantal blokken geplaatst waarin je in alle blokken je mening geeft op de vragen die gesteld worden.
Sandra J. Paul zal zelf ook deelnemen aan de leesclub; je kunt in gesprek met haar over het boek en er vragen over stellen.

Meedoen kan: word lid van onze Facebookgroep Thrillers and More, stuur een mail naar info@thrillersandmore.com met in de onderwerpregel: “Het verlaten huis”. Vergeet je adres niet te vermelden en of je liever een paperback of een ePub wilt hebben!
Aanmelden kan tot en met 11 maart 12:00 uur. Deelnemers zullen 12 maart een e-mail ontvangen met bevestiging van deelname.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

One Comment to: Aanmelden T&M Leesclub: Het verlaten huis – Sandra J. Paul GESLOTEN

  1. Juanita Buseyne

    februari 24th, 2020

    Wat een super leesclub!! Deze zou ik echt heel graag meedoen!

    Beantwoorden

Leave a Reply

  • (not be published)