Titel: King – Verlossing King
Auteur: Olivia Lewis
Serie: King #4
Genre: Roman – Feelgood
Uitgeverij: Ellessy Relax
Publicatiedatum: Maart 2020
Aantal bladzijdes: 318
Recensie: Bianca

Auteur
Olivia Lewis is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. Zij schreef deze erotische roman tijdens haar verblijf in het buitenland. Het boek is niet autobiografisch, maar Olivia Lewis baseerde haar kennis van chique hotels wel op eigen ervaringen. Zij werkte zelf in een van Nederlands meest dure hotels aan de kust.

Achterflap
Josh en Luci gaan door een heftige periode. Komen ze alle tegenslag te boven, of is hun relatie gedoemd te mislukken? Eveline komt ondertussen met vreselijk nieuws. Het dwingt Josh tot het uiterste, en in zijn woede en verdriet werkt hij mee aan een bizar plan van Eveline, waarmee hij alles op het spel zet.

Mijn mening
Met Verlossing komen we aan bij het laatste deel in de King serie van Olivia Lewis.

Dit deel hakt er stevig in, het is een slotdeel dat qua emoties alle kanten opvliegt.

De erotiek spat er natuurlijk weer ruimschoots vanaf, maar dit keer ligt de nadruk veel meer op de uiting van gevoelens. Er is ruimte voor verwerking van verdriet, boosheid in de vorm van wraak, en volop genegenheid. De liefde wordt gevierd, al gaat dat zoals we van Olivia Lewis gewend zijn gepaard met de nodige sores.
Ik heb volop genoten van het leven van de familie King en hoe de personages zich ontwikkelden en soms bewust of onbewust goede of juist foute keuzes maakten. Vooral de familieverhoudingen schoten alle kanten op. Ik sla het boek met een gerust gevoel dicht, het is liefdevol afgewerkt.

Dit is rijkdom. Samenzijn, geen zorgen en verdriet hebben. Liefde, familie, vrienden, eten, een drankje, een arm om me heen, meer heb ik niet nodig. Het is alles wat ik wil.

Ik hoop dat Olivia Lewis besluit om haar erotische schrijfkunsten te vervolgen want haar schrijfstijl doet menig vrouwenhart sneller kloppen. Het laat je smelten, huilen en vooral genieten.

Verlossing krijgt van mij 4,5 ster.

Bianca

Leave a Reply

  • (not be published)