Op 2 oktober verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de nieuwe thriller van Sandra J. Paul, Mijn waarheid. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank. Mijn waarheid

Het verhaal

Twee vrienden.
Een bruid die sterft.
Twee versies.
Eén onbetrouwbare verteller.

Wie geloof jij, Nathan of Elias? De lezer beslist zelf welke versie hij het eerst leest en gelooft, maar de echte waarheid zit verborgen in het midden.

Over de auteur

Auteur van de Eilanden-serie en de thrillers Azerty en Moordspel. Ik schrijf en publiceer ook onder de naam Joanne Carlton (Hart-Slag) Ik ben een Nederlandstalig auteur, geboren en getogen in België, ondernemer en creatieve bezige bij. Voor zolang ik mij kan herinneren, is schrijven mijn grote passie. Ik schrijf in zeer uiteenlopende genres en voor verschillende leeftijden, telkens met een paranormaal tintje als rode draad in haar werk. Alle info op www.sjpaul.be www.facebook.com/authorsjpaul

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

Stuur je antwoord via een e-mail voor 5 oktober 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mijn waarheid’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Bestel dit boek bij Bol.com

Bestel dit boek bij Bazarow.com


Bestel dit boek bij Libris.nl

Leave a Reply

  • (not be published)