Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 3-2021

Wreed spel – Angela Marsons (Boekerij)

  • Vraag: Bianca las deel 1: Stille schreeuw. Hoeveel sterren gaf zij dit boek?
  • Antwoord: 3,5
  • Winnaar (paperback): Wijna Wagenaar

When it’s real – Erin Watt (De Fontein)

  • Vraag: Bianca las When it’s real, hoe beschrijft zij het begin van het verhaal?
  • Antwoord: In het begin moet ik er even inkomen en maakt het verhaal een wat kabbelende oppervlakkige indruk.
  • Winnaar (paperback): Sanne Kiep

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)