Wie zijn de winnaars van de gesloten winacties?

Week 15-2021

De pop – Yrsa Sigurðardóttir (Cargo)

  • Vraag: Amanda las “Lava” van Yrsa Sigurdardóttir, hoe denkt Amanda over het plot en hoeveel sterren gaf zij Lava?
  • Antwoord: Plot blijkt ingewikkelder in elkaar te zitten dan je denkt tijdens het lezen, 3.5 ster
  • Winnaars (paperback): Peter Slachmuylders, Ward Wassink,
    Winnaar (e-book): Brenda Veldwijk

Van harte gefeliciteerd! Laten jullie weten wanneer het boek is ontvangen en natuurlijk wat jullie van het boek vonden? (Indien je na 2 weken de paperback niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.)

Niet gewonnen? Ga dan naar onze lopende winacties en doe mee!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

PREVIOUS ARTICLE

Spel: Undercover

Leave a Reply

  • (not be published)